durata de pregătire
Durata de gătire
ingrediente
Pentru sosul pesto cu seminţe de dovleac decojite, puneţi pătrunjelul, menta, seminţele de dovleac decojite, parmezanul, usturoiul, amestecul de condimente garam masala şi sarea în robotul de bucătărie; acoperiţi. Procesaţi până când devine fin. Adăugaţi treptat uleiul cu robotul de bucătărie mergând. Procesaţi până când s-au amestecat bine cu uleiul, iar acest amestec este fin.
Pentru salata de paste, fierbeţi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Clătiţi-le sub apă rece; scurgeţi-le bine.
Amestecaţi sosul pesto cu seminţe de dovleac decojite şi iaurtul într-un vas mare cu telul de sârmă până când s-au amestecat bine. Adăugaţi pastele si restul ingredientelor; amestecaţi pentru a acoperi bine pastele. Serviţi imediat sau daţi la frigider până când îl serviţi.