Paste italiene carbonara cu usturoi
paste si orez

Paste italiene carbonara cu usturoi

Sosul cremos, cu ciuperci şi şuncă, face ca aceste spaghete carbonara să fie ideale pentru întreaga familie.
  • 5m

    durata de pregătire

  • 25m

    Durata de gătire

  • 6

    ingrediente

ingrediente

  • 225 grame spaghete
  • 1 lingură de ulei
  • 1 ceapă, tăiată
  • 250 grame de ciuperci, tăiate în felii
  • 250 grame de şuncă fiartă, tăiată în felii
  • 300 mililitri de smântână cu conţinut mare de grăsimi

pregătire

  • Fierbeţi spaghetele în apă fiartă, sărată, până când sunt bine făcute. Scurgeţi-le.

  • Înfierbântaţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi ceapa timp de 5 minute, până când s-a înmuiat. Adăugaţi ciupercile, usturoiul şi şunca şi lăsaţi la prăjit timp de 2-3 minute.

  • Amestecaţi in tigaie smântâna şi spaghetele. Amestecaţi-le bine şi serviţi-le imediat.