paste_cu_trei_tipuri_de_branza_800
paste si orez

Paste cu trei tipuri de brânză

Pastele cu brânză sunt minunate indiferent dacă le mănânci la prânz sau la cină. Încearcă această rețetă cu trei tipuri de brânză: mozzarella, parmezan și cheddar.
  • 10

    ingrediente

ingrediente

  • 175 grame paste penne
  • 175 grame bacon mărunțit
  • 100 grame ciuperci
  • 400 grame roșii decojite la conservă
  • 150 grame mozzarella
  • 100 grame cheddar
  • 50 mililitri lapte
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1 lingură ulei
  • 4 linguri Usturoi cu sare de mare si ierburi

pregătire

  • Gătiți pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.

  • Prăjiți baconul în ulei timp de 3-4 minute. Adăugați ciupercile tăiate, usturoiul cu sare de mare și ierburi și gătiți încă 2 minute.

  • Adăugați parmezanul, roșiile decojite, laptele și mozzarella; aduceți la fierbere. La final adăugați pastele și amestecați bine.

  • Transferați într-un vas termorezistent, acoperiți cu brânză cheddar și dați la cuptor până când brânza de deasupra se topește.