paste_cu_ciuperci_si_usturoi_800
paste si orez

Paste cu ciuperci și usturoi

Paste cu ciuperci și usturoi - ușor de făcut și foarte gustoase.
  • 10

    ingrediente

ingrediente

  • 225 grame paste
  • 25 grame unt
  • 225 grame ciuperci
  • 25 grame făină
  • 300 mililitri lapte
  • 150 mililitri smântână pentru gătit
  • 225 grame șuncă
  • 1/2 linguriță Usturoi fulgi
  • Rasnita Sare de mare iodata
  • Rasnita Piper mozaic boabe

pregătire

  • Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

  • Într-o tigaie topiți untul și prăjiți ciupercile tăiate 2-3 minute. Adăugați făina, smântâna, laptele, usturoiul fulgi și asezonați după gust. Aduceți la fierbere, amestecând ocazional.

  • Adăugați șunca feliată și mai gătiți 1-2 minute.

  • Adăugați pastele fierte, amestecașți bine și luați de pe foc. Serviți imediat.