supa_de_tara_cu_ierburi_800
legume si ciuperci

Supă de țară cu ierburi

O supă delicioasă asezonată cu usturoi și ierburi de Provence Kamis.
  • 9

    ingrediente

ingrediente

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 cepe, tăiate fin
  • 1/4 căței de usturoi
  • 450 grame morcovi curățați și tăiați
  • 2 bucăți de praz, tocat fin
  • 1 1/2 linguriță Ierburi de Provence
  • 2 litri supă de legume
  • 3 dovlecei, cubulețe
  • 4 felii de pâine

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.

  • Într-o tigaie încălziți uleiul și gătiți timp de un minut usturoiul. Adăugați apoi legumele (fără dovlecel), supa de legume și ierburile de Provence, amestecați și fierbeți aproximativ 10 minute.

  • Între timp, pregătiți crutoanele. Tăiați pâinea în cubulețe. Așezați-o pe o foaie de copt, stropiți-o cu ulei de măsline și asezonați-o cu ierburi de Provence. Se dau la cuptor 8-10 minute.

  • Când legumele sunt moi adăugați în supă dovleceii și mai lăsați-o să fiarbă un minut. Se asezonează cu sare și piper. Se servește caldă cu crutoane.