salata_de_conopida_800
legume si ciuperci

Salată de conopidă

Află cum să faci cea mai bună salată de conopidă după rețeta Kamis!
  • 12

    ingrediente

ingrediente

  • 1 conopidă
  • 1 cățel de usturoi
  • 2 linguri suc de portocale
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 6 linguri ulei
  • zahăr
  • 3 linguri Oțet de vin
  • 2 lingurițe arpagic
  • rasnita sare de mare iodata
  • 1/2 linguriță Piper negru măcinat

pregătire

  • Desprindeți buchețelele de conopidă și lăsați-le la fiert. Tăiați ceapa, mărarul, pătrunjelul și usturoiul.

  • Se amestecă ingredientele într-un castron și se adaugă oțet, ulei de măsline, lămâie, suc de portocale, sare, piper și zahăr.

  • Adăugați conopida, amestecați bine și lăsați compoziția la frigider timp de o oră. Se presară cu arpagic, după gust.