Ciuperci cu usturoi
legume si ciuperci

Ciuperci cu usturoi

Ciuperci cu usturoi delicioase, condimentate cu amestec italian de ierburi şi condimente cu usturoi.
  • 5m

    durata de pregătire

  • 15m

    Durata de gătire

  • 7

    ingrediente

ingrediente

  • 8 ciuperci de câmp
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 450 grame de sos de roşii clasic
  • 125 grame mozzarella, tăiată în felii
  • Rasnita Sare de mare iodata cu piper
  • 4 linguri Usturoi granulat Substituiri disponibile
    • Usturoi granulat Family Pack
  • 1 linguriță Ierburi italiene

pregătire

  • Îndepărtaţi picioruşele ciupercilor. Puneţi invers pălăriile ciupercilor pe o tigaie cu grătar, ungeţi-le cu ulei şi condimentaţi bine cu usturoi. Puneţi pe grătarul preîncălzit timp de 2-3 minute.

  • Între timp înfierbântaţi sosul de roşii şi adăugaţi amestecul italian.

  • Întoarceţi ciupercile şi umpleţi-le cu sosul de roşii, acoperiţi cu mozzarella şi prăjiţi-le la grătar timp de 3-5 minute, până când brânza s-a topit şi a căpătat o culoare maronie-aurie.