pickled_cucumbers_800x800_
legume si ciuperci

Castraveți murați

  • 8

    ingrediente

ingrediente

  • 1 kilogram de castraveți
  • 3-4 căței de usturoi
  • 300 mililitri apă
  • 250 mililitri oțet
  • 6 linguri de zahăr alb
  • 3 lingurițe de sare
  • 1 lingură Boabe de muștar
  • 1 linguriță Piper negru boabe

pregătire

  • Înmuiați castraveții în apă rece timp de 1 oră, apoi scurgeți.

  • Opăriți și uscați borcanele, puneți un cățel de usturoi în fiecare borcan.

  • Într-o oală separată, amestecați apa, oțetul și ingredientele rămase pentru marinadă, aduceți la fierbere.

  • Turnați marinada fierbinte în borcane, înșurubați bine capacul, apoi puneți-le într-un cuptor preîncălzit la 120℃ timp de 20 de minute.

  • După ce le-ați scos, puneți borcanele cu susul în jos și lăsați-le să se răcească.