Castraveciori murați la borcan
legume si ciuperci

Castraveciori murați la borcan

Castraveciorii făcuți în casă, din dragoste și bunătate cu ingredientele Kamis. Simplu și bun!
  • 9

    ingrediente

ingrediente

  • până la 8 kilogram castraveți
  • 3-4 căței de usturoi
  • 20 grame zahăr
  • 450 mililitri apă
  • 1 rădăcină hrean
  • 20 grame sare
  • tulpină de fenicul
  • 1/2 linguriță Boabe de muștar
  • 2-3 boabe Piper negru boabe

pregătire

  • Spălați foarte bine castraveții și puneți-i în borcan până nu mai rămâne spațiu.

  • Se fierbe apa cu oțet, sare și zahăr. Se toarnă această fiertură peste castraveți. Castraveții trebuie să fie acoperiți cu soluție din plin. Păstrați borcanele bine închise și pasteurizate.