Cartofi condimentați și spanac
legume si ciuperci

Cartofi condimentați și spanac

Un curry vegetarian, picant mediu, din cartofi condimentaţi şi spanac. Serviţi-l ca parte a unei mese cu specific indian sau simplu, cu lipie naan.
  • 5m

    durata de pregătire

  • 15m

    Durata de gătire

  • 6

    ingrediente

ingrediente

  • 450 grame cartofi noi, tăiaţi în jumătate
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapă, tocată
  • 2 linguri Curry
  • 225 grame de spanac proaspăt
  • Rasnita Sare de mare iodata cu piper

pregătire

  • Opăriţi cartofii timp de 5 minute până când sunt puţin moi.

  • Între timp, încingeți uleiul şi prăjiţi ceapa la foc mediu până când s-a înmuiat şi s-a rumenit bine.

  • Adăugaţi praful de curry mediu şi prăjiţi timp de 1 minute. Adăugaţi cartofii şi spanacul şi prăjiţi timp de aproximativ 5 până când sunt bine făcuţi. Asezonaţi după gust.