Default
FF2019

SOS CARAMEL CU MESCAL ÎN STIL VEGAN

Când viața îți oferă mescal, prepară un sos caramel vegan, dulce afumat. Toarnă fin această frumusețe decadentă peste înghețată, prăjituri sau fructe proaspete. Crema de cocos este o alternativă delicioasă fără lactate la smântâna grasă.

Informații nutriționale per porție: 145 Calorii, Grăsimi totale 6g, Grăsimi saturate 5g, Colesterol 0mg, Sare 162mg, Carbohidrați 21g, Fibre 0g, Total glucide 21g, Proteine 0g (Zahăr adăugat 0g)

  • 5m

    durata de pregătire

  • 20m

    Durata de gătire

  • 145

    Calorii

  • 4

    ingrediente

ingrediente

8

Porții

  • 150 zahăr brun
  • 250 mililitri lapte de cocos
  • 1/2 linguriță Rasnita Sare de mare iodata
  • 2 linguri mezcal

pregătire

  • Puneți zahărul brun într-o cratiță mică. Gătiti la foc mic timp de 1 minut. Adăugați laptele de cocos și sarea. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 - 20 de minute sau până când compoziția se îngroașă.

  • Lăsați caramelul să se răcească complet. Adăugați mezcalul și amestecați cu un tel. Se depozitează într-un recipient etanș la frigider timp de până la o săptămână. Utilizați ca topping pentru deserturi cum ar fi înghețata horchata în stil vegan.

  • Test Kitchen Tip: Mezcalul este un lichior Mexican preparat din plantele de agave, cu o aroma complexă și distinctă.