Calorii
ingrediente
Porții
Puneți toate ingredientele, cu excepția gheții, în recipientul mixerului; acoperiți. Amestecați până la omogenizare, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1 ceașcă de gheață rasă, în paharul cu băuturi. Turnați 1/2 cană de amestec de limonadă de afine deasupra. Decorați cu felie de lămâie răsucită și frunze de mentă. Repetați procedura cu ingredientele rămase
Pentru a obține un cocktail cu conținut scăzut de alcool, adăugați 1 ceașcă de gheață rasă în paharul cu băuturi. Turnați 1/2 uncie de rom, vodcă sau gin peste gheața rasă și deasupra 1/2 cană din amestecul de limonadă de afine. Decorați cu felie de lămâie răsucită și frunze de mentă.
Sfaturi testate pentru bucătărie: Folosiți mure în locul afinelor. Strecurați amestecul după mixare dacă preferați să eliminați semințele. Calamondinul este un fruct citric, asemănător lămâilor și limelor. Fructul copt este suculent, acrișor și culoarea variază de la verde la galben-portocaliu. Popular în bucătăria filipineză, sucul de calamondin este adesea folosit ca marinată sau stors peste tăiței. În America se regăsește uneori sub denumirea de calamansi. Sucul de calamansi poate fi găsit în unele magazine alimentare, precum și la comercianții online. Pentru a rade cuburile de gheață, puneți aproximativ 2 căni cuburi de gheață în procesorul de alimente. Utilizați funcția puls până obțineți textura dorită, de obicei aproximativ 10 până la 20 de secunde. Îndepărtați toate bucățile mari de gheață rămase. Folosiți imediat sau depozitați la congelator până când sunt gata de servire. 2 căni de cuburi de gheață ar trebui să producă aproximativ 2 1/2 căni de gheață rasă. Utilizați pentru a crea slushie-uri sau granite (băuturi înghețate). Turnați amestecul de limonadă într-un recipient care se poate folosi în siguranță în congelator. Introduceți-l în congelator. Se amestecă și se răzuiește la fiecare 20-30 de minute, pe măsură ce amestecul îngheață, pentru a crea o textură glacială răcoritoare. Savurați limonada când a atins textura dorită.