Default
FF2019

Fursecuri îmbrăcate în ciocolată cu semințe de susan

Atât semințele de susan prăjite, cât și semințele de susan negre dau textură, culoare și un gust dulceag acestei rețete. Îmbrăcate în ciocolată aceste fursecuri vor fi senzația petrecerii.
  • 132

    Calorii

  • 11

    ingrediente

ingrediente

45

Porții

  • 400 grame făină
  • 3/4 linguriță praf de copt
  • 1/4 linguriță Rasnita Sare de mare iodata
  • 125 grame unt fără sare
  • 125 grame zahăr
  • 1 ou, bătut
  • 1 lingură lapte
  • 1/2 linguriță ulei de susan
  • 100 grame semințe de susan prăjite
  • 60 grame semințe de susan negre
  • 170 grame ciocolată neagră, topită

pregătire

  • Cerneți făina cu praful de copt și sarea într-un bol mare.

  • Cu un mixer amestecați untul cu zahărul până când amestecul este ușor și pufos. Adăugați oul, laptele și uleiul de susan. Dați mixerul la viteză mică și adăugați gradual făina. Adăugați semințele de susan prăjite și pe cele negre. Împărțiți amestecul în două părți, înveliți fiecare jumătate în folie de plastic și țineți la frigider 2 ore.

  • Preîncălziți cuptorul la 160°C. Din aluatul refrigerat formați fursecuri și așezați-le pe o tavă de copt îmbrăcată în hârtie de copt.

  • Coaceți 7-8 minute, scoateți fursecurile și lăsați-le să se răcească.

  • Înmuiați fiecare fursec în ciocolată topită și garnisiți cu semințele de susan prăjite rămase.