biscuiti_cu_ghimbir_800
deserturi si bauturi

Biscuiți cu ghimbir

Acești biscuiți cu ghimbir Kamis sunt gustarea perfectă alături de ceai sau cafea. 
  • 7

    ingrediente

ingrediente

  • 200 grame unt la temperatura camerei
  • 100 grame zahăr
  • 225 grame făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 1/2 linguriță Ghimbir
  • 100 grame zahăr pudră
  • 2 linguri miere

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 200°C.

  • Amestecați 125 grame de unt cu zahăr până când zahărul s-a topit. Adăugați făina, praful de copt și 1/2 linguriță de ghimbir și amestecați bine în compoziție.

  • Puneți amestecul într-o tavă și coaceți 20-25 de minute.

  • Preparați o glazură punând pe foc zahărul pudră, mierea, ghimbirul și untul rămas.

  • Scoateți tava din cuptor, adăugați glazura cât este caldă și lăsați să se răcească. După ce se răcește tăiați compoziția în bucăți rotunde pentru a forma biscuiții.