burgeri_de_vita_cu_chili_800
carne de vita

Burgeri de vită cu chili

Încearcă cei mai delicioși burgeri cu Ierburi de Provence de la Kamis!
  • 10

    ingrediente

ingrediente

  • 450 grame carne tocată de vită
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă tăiată mărunt
  • 1 lingură mare pastă de chili
  • 1 lingură piure de roșii
  • 1 lingură mare Ierburi de Provence
  • 4 chifle de burgeri
  • frunze de salată
  • Rasnita Sare de mare iodata cu piper
  • 2 roșii feliate

pregătire

  • Căliți ceapa într-o tigaie timp de 5 minute. Într-un bol, amestecați ceapa călită cu carnea tocată de vită, pasta de chili, piureul de roșii și ierburile de Provence. Asezonați cu sare și piper.

  • Împărțiți amestecul în 4 burgeri și lăsați-i la rece înainte de a-i pune pe grătar. Ungeți-i cu puțin ulei și gătiți-i la grătar timp de 15 minute având grijă să-i întoarceți ocazional.

  • Tăiați pe jumătate chiflele pentru burgeri și asamblați-l punând frunze de salată, roșii și chiftelele de vită. Serviți cu salată asortată.