Pui cu sos cu ciuperci
carne de pui

Pui cu sos cu ciuperci

Apetisant și cremos, puiul cu ciuperci de la Kamis este nelipsit de pe masa ta.
  • 9

    ingrediente

ingrediente

  • 1 lingură ulei
  • 450 grame piept de pui dezosat, fără piele, tăiat fâșii
  • 1 ceapă, tăiată
  • 100 grame ciuperci feliate
  • 100 grame păstăi de fasole
  • 2 linguri usturoi mărunțit
  • 1 lingură Ierburi de Provence
  • 300 mililitri smântână
  • rasnita sare de mare iodata cu piper

pregătire

  • Încingeți uleiul într-o tigaie și prăjiți puiul, ceapa, ciupercile și păstăile pentru 5-6 minute. Puneți usturoiul și ierburile într-o cratiță și amestecați cu smântâna.

  • Fierbeți la foc mic pentru 5 minute și asezonați după gust. Puneți cu lingura amestecul de pui pe o farfurie cu păstăile gătite și stropiți cu smântână.