Pui cu ciuperci
carne de pui

Pui cu ciuperci

Află din rețeta Kamis cum să faci cel mai bun preparat de pui cu ciuperci.
  • 9

    ingrediente

ingrediente

  • 300 grame piept de pui
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri făină de cartofi
  • 1 lingură vodcă
  • 250 grame ciuperci
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 ceapă
  • 1 - 1 1/2 lingură Ghimbir
  • rasnita sare de mare iodata cu piper

pregătire

  • Tăiați carnea în fâșii subțiri, asezonați cu sare și piper, presărați cu făină și lăsați să stea timp de 20 de minute.

  • Ciupercile se taie în fâșii și se toacă fin împreună cu ceapa. Puneți ceapa cu ghimbir în ulei fierbinte, adăugați carnea și ciupercile. Se toarnă sosul de soia și vodca.

  • Se poate servi cu orez fiert.