piept_de_pui_umplut_800
carne de pui

Piept de pui umplut

Pieptul de pui asezonat cu condimente pentru grătar și umplut cu brânză de capră este delicios.
  • 8

    ingrediente

ingrediente

  • 2 bucăți mari de piept de pui
  • 2 linguri concentrat de roși
  • 1/2 lingură suc de lămâie
  • 150 grame brânză de capră
  • 10 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 1 cățel de usturoi zdrobit
  • Condimente Pentru carne la gratar Tub

pregătire

  • Tăiați brânza în 8 felii.

  • Tăiați fiecare piept de pui în jumătăți, apoi crestați câte un ”buzunar” în fiecare.

  • Formați o pastă din concentratul de roșii, jumătate din cantitatea de ulei, usturoi și o lingură de condimente pentru grătar. Cu această pastă ungeți puiul în interior.

  • În fiecare ”buzunar” al puiului plasați 2 felii de brânză și o felie de ceapă. Prindeți cu scobitori.

  • Preparați o marinadă din suc de lămâie, uleiul de măsline rămas și 2 lingurițe de condimente pentru grătar. Puneți puiul în această marinadă cel puțin 2 ore.

  • Gătiți puiul umplut la grătar timp de 4 minute pe fiecare parte.

  • Serviți cu cartofi copți.