ingrediente
Îndepărtați pielea și toate oasele din carnea de pui și dați carnea prin mașina de tocat.
Amestecați carnea tocată cu 50 g de semințe de susan, cu sare și piper, formați chiteluțe mici și lunguiețe și prăjiți-le în ulei de susan.
Îndepărtați chiftelele din tigaie, puneți-le în straturile de susan rămase și înfășurați-le în frunzele de viță de vie.
Puneți crochetele într-o tavă de copt unsă și coaceți timp de 30 de minute la 220 ° C. Dacă este necesar, aplicați o cantitate mică de apă.
Între timp, coaceți pielea și oasele în ulei de susan, adăugați ceapă tocată, morcovi tăiați și ienupăr. Apoi adăugați puțină apă și gătiți acest amestec. Se amestecă smântână și se fierbe până se obține un sos dens. Se condimentează semințele de susan cu puțin ulei până au culoarea aurie.
Pentru sos încălziți puțin ulei, rumeniți migdalele tocate și restul semințelor de susan, adăugați roinița și turnați amestecul din oase. Se toarnă sosul într-un castron plat și se pun crochetele în el.