ingrediente
Pentru a pregăti clătite amestecați într-un bol făina, oul și o linguriță de ierburi italiene. Amestecați treptat laptele, având grijă să nu se formeze cocoloașe. Din acest amestec preparați 8 clătite.
Într-o tigaie topiți untul și prăjiți pieptul de pui împreună cu ceapa.
Preparați spanacul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Folosind un blender pasați împreună pieptul de pui și spanacul. Adăugați smântâna, parmezanul și o linguriță de ierburi italiene.
Umpleți clătitele cu amestecul de pui cu spanac, răsuciți-le și puneți-le într-o tavă pentru cuptor.
Preîncălziți cuptorul la 200°C.
Pentru a pregăti sosul topiți untul într-o tigaie, adăugați făina și amestecați timp de un minut. Adăugați laptele și aduceți la fierbere amestecând constant. Adăugați o lingură de parmezan și asezonați cu sare și piper.
Adăugați sosul peste clătite, puneți parmezanul rămas pe deasupra și dați la cuptor 20-25 de minute.