placinta_cu_carne_de_porc_800
carne de porc

Plăcintă cu carne de porc

O plăcintă împletită cu carne de porc pe care toată familia ta o va iubi.
  • 7

    ingrediente

ingrediente

  • 450 grame carne tocată de porc
  • 2 lingurițe Condimente Pentru carne de porc
  • 1 linguriță salvie
  • 200 grame foi de patiserie
  • 3 castraveți murați
  • 1 ou mediu bătut
  • semințe de mac

pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 220°C.

  • Amestecați carnea tocată de porc cu condimentele.

  • Puneți foile de patiserie într-o tavă de aproximativ 30.5 x 20.5 cm. Așezați carnea pe lungimea foilor, la mijloc, și puneți din loc în loc castraveți murați tăiați. Tăiați foietajul pe marigini în felii subțiri și puneți-le rând pe rând peste partea cu carne, alcătuind o împletitură.

  • Cu o pensulă ungeți aluatul cu ou și presărați semințele de mac. Puneți tava la cuptor pentru 25-30 de minute până când plăcinta capătă o culoare aurie.

  • Se poate servi caldă sau rece.