gulas_cu_carne_de_porc_800
carne de porc

Gulaș cu carne de porc

Un gulaș de neuitat cum niciodată n-ai mâncat!
  • 14

    ingrediente

ingrediente

  • 2 kilograme carne de porc dezosată
  • 3 căței de usturoi
  • 2 morcovi
  • 250 grame bulion
  • 20 ciuperci
  • 40 grame făină de grâu
  • 20 grame ceapă marinată
  • 500 grame roșii
  • 60 mililitri ulei
  • 1/2 linguriță maghiran
  • Condimente Pentru carne de porc
  • 1/2 linguriță Busuioc
  • rasnita sare de mare iodata
  • 1/2 linguriță Piper negru măcinat

pregătire

  • Tăiați carnea de porc în cuburi mari și morcovii în fâșii subțiri. Tăiați usturoiul, decojiți roșiile și tăiați-le în opt bucăți. Dați carnea prin făină.

  • Se încălzește uleiul într-o tigaie până este fierbinte, se rumenește carnea de porc și apoi se lasă deoparte. Se pun usturoiul, ceapa, ciupercile și morcovii, se prăjesc până se înmoaie, se presară cu făina rămasă și se mai prăjește timp de 2 minute.

  • Carnea de porc se pune din nou într-o oală și se adaugă toate ingredientele și mix-urile făcute, se fierbe timp de 1,5 ore. Serviți cu orez sau fidea.