Am citit și sunt de acord cu regulamentul acestei campanii promoționale. *
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către S.C. Kamis Condimente S.R.L. și S.C. Touch Communications S.R.L., doar în scopul acestei campanii promoționale. *
Sunt de acord să primesc în viitor informații de marketing (newsletter, rețete,etc.) prin e-mail din partea Kamis Condimente.
* Acest camp este obligatoriu !Operatorul datelor personale („Operatorul”) este Organizatorul Campaniei, S.C. Kamis Condimente S.R.L. cu sediul în Șoseaua București-Ploiești 172-176, Willbrook Center, Clădirea B, Intrarea B2, Et. 3, cod 013686, Bucuresti, Sector 1. Operatorul colectează și prelucrează aceste date prin intermediul împuternicitului său („Împuternicit”), S.C. Touch Communications S.R.L. cu sediul în Str. Sold. Buciumat Gheorghe, nr. 27, Bucuresti, Sector 1. Datele dvs. sunt procesate doar în cadrul acestei campanii. Datele dvs. personale sunt prelucrate pentru îndeplinirea obligațiilor Organizatorului față de participanții săi, care rezultă din Regulament, și în scopul îndeplinirii obligațiilor legale legate de emiterea premiilor și pentru procesarea plângerilor de către Împuternicit. Pentru mai multe informații vă rugăm consultați mai jos Regulamentul.

REGULAMENT LISTA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigă marele premiu sau unul dintre premiile săptămânale!

Cutreierăm lumea în lung și în lat după cele mai bune condimente, iar explorările noastre ne-au dus în Turcia, India, Brazilia sau China. Cu siguranță însă, cel mai frumos loc în care am fost trebuie să fie Indonezia, un loc cu peisaje superbe, mâncare foarte bună și oameni primitori. Ești pregătit pentru o nouă aventură? Participă la promoția Kamis și poți câștiga o vacanță în Bali pentru două persoane! Explorează Tur Tabanan și Mengwi, două dintre cele mai importante regiuni ale insulei, și bucură-te de nisipul fin de pe plajele balineze.

 

Pregătirea bagajului este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le ai de făcut atunci când pleci în vacanță. Sunt atât de multe lucruri pe care vrei să le iei cu tine! Dar dacă valiza este încăpătoare și frumos organizată lucrurile devin deja mai simple. Participă la promoția noastră și poți să câștigi una dintre cele 100 de valize Movom Wood plină cu condimentele Kamis!