PROMOȚIA S-A ÎNCHEIAT!

PROMOȚIA S-A ÎNCHEIAT!

PROMOȚIA S-A ÎNCHEIAT!
Chiar dacă nu știi, și tu călătorești în toată lumea. Călătorești în Indonesia de fiecare dată când îți pui scorțișoară în cafea, iar atunci când mănânci paste cu usturoi deja ai făcut o plimbare pe Marele Zid Chinezesc. La Kamis știm PRECIS de unde îți aducem condimentele preferate și PRECIS ai șanse să câștigi dacă te înscrii în concursul nostru.

ncp_new_2000_1125

Am citit și sunt de acord cu regulamentul campaniei Cu Kamis PRECIS descoperi gusturi din toată lumea!.
Sunt de acord cu publicarea numelui meu pe site-ul www.kamis.ro în cazul câștigării unui premiu.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către Kamis Condimente SRL și Touch Communications, doar în scopul acestei campanii promoționale („Cu Kamis PRECIS descoperi gusturi din toată lumea”.).
* Acest camp este obligatoriu !Administratorul datelor dumneavoastră este Kamis Condimente SRL cu sediul în Șoseaua București-Ploiești 172-176, Willbrook Center, Clădirea B, Intrarea B1, Et. 3, cod 013686, sector 1, București. Datele dvs. sunt procesate doar în cadrul campaniei Cu Kamis PRECIS descoperi gusturi din toată lumea!. Datele dvs. personale sunt prelucrate pentru îndeplinirea obligațiilor Organizatorului față de participanții săi, care rezultă din Regulament, și în scopul îndeplinirii obligațiilor legale legate de emiterea premiilor și pentru procesarea plângerilor de către Touch Communications. Pentru mai multe informații vă rugăm consultați mai jos Regulamentul.

REGULAMENT LISTA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigă marele premiu sau unul dintre premiile săptămânale!

Visual-Compass

Noi știm precis proveniența tuturor condimentelor noastre. Tu știi precis care sunt următoarele tale aventuri sau preferi să mergi acolo unde te poartă destinul? Cu un design aerodinamic și cu o estetică ce transmite deopotrivă sportivitate și eleganță, Jeep® Compass te va purta în toate călătoriile tale indiferent dacă le planifici sau nu. Îndrăznește și pornește într-o aventură, iar pe parcurs vei da peste cele mai neașteptate arome și gusturi. Câștigă marele premiu, Jeep® Compass, SUV-ul compact cu abilități excepționale pe asfalt și în off-road!

 

Visual-Samsung

Cu condimentele Kamis transformi fiecare masă într-o aventură cu gust. Cu Samsung Galaxy S9 captezi cu precizie imagini uimitoare indiferent dacă este lumină sau întuneric, datorită camerei sale ultra performante. Combină-le pe amândouă și împărtășește ușor cu prietenii fiecare nouă aromă descoperită în aventurile tale. Câștigă unul dintre premiile săptămânale, un Samsung Galaxy S9!