Modulele cookie ne ajută la furnizarea serviciilor pe care le oferim și la îmbunătățirea acestui site web, prin identificarea modului în care îl utilizați. Utilizarea serviciilor noastre sau continuarea navigării pe acest site web reprezintă o acceptare implicită din partea dvs. a faptului că vom utiliza module cookie. OK Află mai multe.

[]

Ingredientele noastre

Inapoi

„GUSTUL IN CARE AI INCREDERE ”

Echipa de achiziții de ingrediente McCormick Global Ingredients Limited are o abordare de aprovizionare strategică la nivel global, orientată spre calitate si accesează resurse de mirodenii și plante aromatice din peste 40 de țări din întreaga lume . 

Organizația de aprovizionare are peste 100 de ani de experiență în achiziții publice în domeniul comerțului cu mirodenii și își foloseste expertiza pentru a lucra în fiecare zi pentru a găsi cele mai înalte de calitate condimente și ierburi din întreaga lume. Prin aceasta echipa ne-am stabilit aliante strategice întreținute de-a lungul timpului cu mulţi dintre furnizorii noștri și cu comunitățile agricole selectate. 

Avem o cunoaștere a pieței agricole și a condițiilor locale pretutindeni unde ne desfășurăm activitatea. Ca parte a strategiei noastre, ne extindem continuu prezența noastră în țările de origine ale ingredientelor , în scopul de a aduce standardele noastre de înaltă calitate cât mai aproape de produs cat mai mult posibil. De exemplu, avem societăți mixte în India, care se concentrează pe piper roșu și în Indonezia care se concentrează pe scorțișoară, ambele cu scopul de gestionare a lanțului de aprovizionare cu materii prime chiar de la sursă.

Ne-am dezvoltat alianțe strategice cheie în alte state importante în cultivarea  condimentelor, având o rețea de furnizori care ne ajută să construim legături strânse cu comunitățile de fermieri și de a ii ajuta la îmbunătățirea continuă a calității și productivității culturilor lor. 

Cultivarea relațiilor excepționale cu furnizorii
McCormick este angajat la dezvoltarea și menținerea unei baze puternice și sănătoase furnizor. Acest lucru ne-a permis pentru a ajunge mai aproape de sursa de materii prime. Prin relațiile apropiate și locale, suntem într-o poziție mai bună pentru a îmbunătăți calitatea produsului la nivelul fermei prin educație ca ajuta fermierii să înțeleagă că procesele de uscare rapidă a evita mucegai și învățându-i cum să păstrați produsul într-un loc sigur, uscat ajută preveni problemele potențiale mai târziu. Cu acest tip de educație și capacitatea de McCormick de a pastra calitatile initiale ale produsului de la țara- sursă pana la produsul final, fermierii pot sa livreze un produs mai bun și mai consistent ceea ce duce la cerere mai stabilă și la venituri mai mari.

[]