tendinte in arome

Menu
  • Tendințe
    • Printre sosuri și mirodenii
    • Mexicana Vegana
    • Reîmprospătare Revigorare Rehidratare
    • FOCUS PE SEMINȚE
  • Instagram
Reîmprospătare. Revigorare. Rehidratare.
Share
  • Share on Facebook
  • Share on Messenger
  • Share on Pinterest
  • Share on Twitter

Reîmprospătare. Revigorare. Rehidratare.

Răcoriți-vă cu cocteiluri preparate cu gheață rasă fără sau cu puțin alcool. Descoperiți noi creații cremoase inspirate de destinații subtropicale, unde localnicii știu cu siguranță ceva despre modurile de a se răcori. Și, hidratați-vă și savurați înghețată pe băț, dulciuri și înghețată preparată din ierburi, condimente, fructe proaspete și legume.

Cocteiluri artizanale ușoare

Cocteiluri artizanale ușoare

Oferiți cocteilurilor artizanale o notă răcoroasă și savurați băuturi cu gheață rasă cu o mulțime de arome și încercați-le servite fără sau cu un conținut redus de alcool. Aromele îndrăznețe și concentrate din siropuri de fructe proaspete, amărui, acrișoare și condimentate garantează faptul că nu se vor dilua pe măsură ce se topește gheața. Sorbiți și luați cu lingurița iar și iar.

 

 

Vizionați clipul video

  • GRANITA ROSÉ CU PEPENE VERDE ȘI CHILI PICANT

    GRANITA ROSÉ CU PEPENE VERDE ȘI CHILI PICANT

    Sosul chamoy, un condiment tradițional mexican, oferă o aromă picantă, dulce și delicată băuturii granita rosé cu pepene verde. Amestecat rapid în stare înghețată și apoi rasă în vase pentru porții,...

    Vezi rețeta
  • MOCKTEIL CU GHEAȚĂ RASĂ, „LIMONADĂ” CU VANILIE ȘI AFINE

    MOCKTEIL CU GHEAȚĂ RASĂ, „LIMONADĂ” CU VANILIE ȘI AFINE

    Luați o limonadă proaspătă clasică de vară și preparați un nou mockteil preferat. Sucul de țelină, afinele și calamondinul (în loc de lămâie) sunt amestecate cu vanilie și ghimbir, apoi puse peste...

    Vezi rețeta
  • MOCKTEIL KOMBUCHA DIN GREPFRUT ȘI BUSUIOC CU GHEAȚĂ RASĂ ȘI FLOARE DE FASOLEA FLUTURELUI

    MOCKTEIL KOMBUCHA DIN GREPFRUT ȘI BUSUIOC CU GHEAȚĂ RASĂ ȘI FLOARE DE FASOLEA FLUTURELUI

    Această băutură excelentă este extrem de delicioasă! Gheața rasă cu floare de fasolea fluturelui o transformă instant din albastru în mov atunci când i se adaugă deasupra un amestec de grepfrut și...

    Vezi rețeta
DULCIURI STIMULANTE

DULCIURI STIMULANTE

Oferiți-vă un răsfăț cu înghețată pe băț dulce și sărată, dulciuri și spumă ce evidențiază bunătatea legumelor cu un gust delectabil de la ingrediente precum menta, mărarul, ghimbirul, scorțișoara, afinele și ananasul. Vă vor oferi o senzație de prospețime, energie și vă vor pregăti pentru zilele călduroase.

  • PARFAIT CU IAURT, BRÂNZĂ FETA ȘI SFECLĂ PRĂJITĂ

    PARFAIT CU IAURT, BRÂNZĂ FETA ȘI SFECLĂ PRĂJITĂ

    Răcoriți-vă cu multe straturi de arome revigorante din acest parfait sărat. Fiecare linguriță de sfeclă cu iaurt grecesc și amestec de brânză feta cremoasă și cu note de lămâie este o aromă...

    Vezi rețeta
  • „PRĂJITURĂ” CU MORCOVI, ANANAS ȘI GHEAȚĂ RASĂ

    „PRĂJITURĂ” CU MORCOVI, ANANAS ȘI GHEAȚĂ RASĂ

    Savurați bunătatea prăjiturii cu morcovi în acest deliciu cu gheață. Ananasul, morcovii și sucul de ananas sunt amestecate cu scorțișoară, nucșoară, ghimbir și o notă de brânză cremoasă degresată...

    Vezi rețeta
  • ÎNGHEȚATĂ PE BĂȚ CU CARTOFI DULCI ȘI MURE

    ÎNGHEȚATĂ PE BĂȚ CU CARTOFI DULCI ȘI MURE

    Nimic nu este mai bun decât o înghețată pentru a face față căldurii. Aceste înghețate pe băț din legume sunt preparate din cartofi dulci piure și mure asezonate cu scorțișoară, vanilie, suc de...

    Vezi rețeta
  • PREPARAT DIN ȚELINĂ ȘI CASTRAVEȚI

    PREPARAT DIN ȚELINĂ ȘI CASTRAVEȚI

    Sorbiți (sau consumați cu lingurița) un preparat extraordinar. Toate ingredientele ca țelina, castravetele, menta, mărarul și limeta îi conferă acestei băuturi verzi o notă hidratantă, răcoritoare,...

    Vezi rețeta
UN NOU PREPARAT CREMOS ȘI RĂCOROS

UN NOU PREPARAT CREMOS ȘI RĂCOROS

Renunțați la milkshake-uri. În oraș există câteva creații noi, cremoase inspirate din regiunile subtropicale, precum India și Thailanda. Încercați băutura cu masala chaas și lapte bătut, plăcinta cu limetă și kaffir înghețat și gustările mango lassi cu cremă de cocos. Având ingrediente pe bază de lactate și plante, acestea sunt cele mai bune delicii.

 

 

Vizionați clipul video

  • Masala Chaas

    Masala Chaas

    Faceți față din timp căldurii cu o nouă metodă de a vă hidrata: o băutură picantă pe bază de lapte bătut inspirată din gastronomia indiană. Menta și coriandrul sunt combinate cu castravete și ghimbir...

    Vezi rețeta
  • BATOANE CU MANGO LASSI

    BATOANE CU MANGO LASSI

    Inspirate din băutura tradițională indiană lassi pe bază de iaurt, aceste gustări reci cu iaurt grecesc sunt un echilibru perfect pentru niște batoane cremoase, reci, dulci și picante. Veți adora...

    Vezi rețeta
  • MINI PLĂCINTE THAILANDEZE RECI CU LIMETĂ

    MINI PLĂCINTE THAILANDEZE RECI CU LIMETĂ

    Răcoriți-vă gusturile după o masă picantă (sau doar oferiți-vă un răsfăț) cu mini plăcintele reci inspirate din plăcinta clasică cu limetă. Frunzele de limetă kaffir îi conferă umpluturii cremoase de...

    Vezi rețeta
  • Flavor Forecast 2018
    • Fuziune de arome la îndemâna ta
    • Întrezărește gustul Africii de Est
    • Gustări japoneze Izakaya
    • Băuturi pentru o stare de bine
    • Înconjurul lumii cu Hot Pot
    Raport 2018 (descarcă)
  • Rapoarte anuale
    • Raport 2017
    • Raport 2016
Back to top
  • Kamis
  • YouTube
  • Facebook