Gustă rețetele anului 2018

Descoperiți, creați și experimentați aceste rețete aromate dezvoltate de echipa noastră globală de bucătari și experți culinari.

Fuziune de arome la îndemâna ta

Tendințe
  • asian_egg_crepes_with_hatch_chile_fajita_filling_2000

    Clătite asiatice cu ouă și umplutură fajita de ardei iuți Hatch

    Rețeta aceasta reprezintă o fuziune delicioasă a clătitelor asiatice cu fajita mexicană. Umpleți clătitele asiatice cu un amestec de ardei iuți Hatch, brânză, avocado și vită, totul condimentat bine...

    Vezi rețeta
  • Clătite asiatice cu porc prăjit și sos Carolina

    Clătite asiatice cu porc prăjit și sos Carolina

    Clătitele asiatice se prepară prin amestecarea compoziției clasice de clătite cu ouă, fiind apoi umplute și împachetate ca un burrito. Puteți umple aceste clătite asiatice cu arome americane specifice...

    Vezi rețeta
  • Chifle Bao cu sos de caramel

    Chifle Bao cu sos de caramel

    În China, aceste chifle moi sunt servite în varianta lor picantă. Însă, cu un simplu aluat și cu o umplutură de plăcintă, poți crea un desert delicios precum aceste chifle cu banane, smântână, caramel...

    Vezi rețeta
  • chocolate_peanut_butter_pie_bao_2000

    Chifle Bao de ciocolată cu unt de arahide

    Aceste chifle chinezești vor deveni noul tău desert preferat. Amestecă unt de arahide cremos cu vanilie Kamis și apoi umple cu această compoziție chiflele bao de ciocolată. Decadență pură!

    Vezi rețeta
  • Arepas dulci cu steak de vită și sos tzatziki picant

    Arepas dulci cu steak de vită și sos tzatziki picant

    Arepas sunt un hibrid între taco și sandwich pe care trebuie să-l încerci. Umpleți formele de porumb corcante cu carne tocată, legume și sos tzatziki picant - un mix ideal de arome și texturi din...

    Vezi rețeta
  • greek_tabbouleh_salad_arepas_with_ancho_yogurt_sauce_2000

    Arepas cu salată tabbouleh în stil grecesc și sos de iaurt

    Această rețetă aduce un mix ideal între aromele și texturile din Grecia și America de Sud. Umpleți formele de porumb crocante cu tabbouleh grecesc perfect aromatizat cu mentă Kamis, lămâie, feta,...

    Vezi rețeta
  • south_american_arepas_with_easy_greek_moussaka_2000

    Arepas sud-american cu musaca grecească

    Aromele lumii prind viață în inima turtelor arepas (din făină de porumb) inspirate fiind de bucătăria tradițională sud-americană și grecească. Rețeta noastră este o versiune de arepa umplută cu musaca...

    Vezi rețeta
Tendințe

Întrezărește gustul Africii de Est

Tendințe
  • Amestec de condimente Berbere

    Amestec de condimente Berbere

    Condimentele berbere sunt cele mai populare din Etiopia. Conțin boia de ardei, ienibahar, coriandru, cardamom, ghimbir, scorțișoară și chili. Gustul dulceag, ușor iute, cu o notă fructată este perfect...

    Vezi rețeta
  • Tocăniță africană cu pui și linte

    Tocăniță africană cu pui și linte

    Acestă tocăniță plină de culoare oferă o reinterpretare a clasicului preparat etiopian doro wat. Aroma cheie este dată de amestecul de condimente berbere.

    Vezi rețeta
  • berbere_spiced_roasted_vegetables_and_pasta_2000

    Paste cu legume la cuptor cu amestec de condimente Berbere

    Amestecul de condimente berbere întregește gustul acestui preparat simplu de paste cu legume. Condimente de încălzire precum ghimbirul și scorțișoara Kamis dau un gust bogat conopidei, morcovilor și...

    Vezi rețeta
  • Frigărui BBQ tanzaniene cu sos de roșii și ceapă

    Frigărui BBQ tanzaniene cu sos de roșii și ceapă

    Dați un gust diferit clasicului grătar cu acest preparat tanzanian. Cunoscut local ca mishkaki, aceste frigărui cu papaya sunt marinate în așa fel încât vita să absoarbă arome intense (dacă sunt...

    Vezi rețeta
  • east_african_fresh_tomato_and_cucumber_salad_2000

    Salată proaspătă est-africană de roșii și castraveți

    Servește această salată răcoritoare cu frigăruile BBQ tanzaniene. Prepară pentru salată un dressing rapid din piper negru și usturoi Kamis, ulei de măsline, suc de lime și miere care va da o notă...

    Vezi rețeta
Tendințe

Gustări japoneze Izakaya

Tendințe
  • Frigărui Yakitori cu creveți în sos miso și ardei Shishito

    Frigărui Yakitori cu creveți în sos miso și ardei Shishito

    Secretul acestui preparat este glazura dulce-acrișoară care adaugă savoare instant. Unge cu această glazură preparate din pui și fructe de mare pentru a-ți impresiona instant oaspeții.

    Vezi rețeta
  • turkey_meatball_and_scallion_yakitori_2000

    Frigărui Yakitori cu porc, ghimbir și sos miso

    Ghimbirul și usturoiul granulat Kamis ne ajută la realizarea acestei rețete în stil Izakaya. Acest fel de mâncare preferat de japonezi oferă un echilibru perfect între textura crocantă și aroma sa dulce.

    Vezi rețeta
  • Condimente Furikake

    Condimente Furikake

    Fă-ți singur acest amestec de condimente tradițional japonez!

    Vezi rețeta
  • Condimente Furikake cu creveți

    Condimente Furikake cu creveți

    Presară acest amestec peste salate, orez, tăieței, ouă și supe. Folosește-l și pentru condimentarea peștelui, legumelor, cartofilor și a gustărilor.

    Vezi rețeta
  • Condimente Furikake cu wasabi

    Condimente Furikake cu wasabi

    În Japonia, condimentele furikake sunt adăugate în orice, de la orez și tăiței până la legume și fructe de mare. Acest amestec de alge uscate, susan, fulgi bonito, zahăr, chili și wasabi va da...

    Vezi rețeta
  • Aripioare picante în stil Izakaya

    Aripioare picante în stil Izakaya

    Aripioarele picante sunt esențiale în orice meniu de petrecere. Aceste aripioare de inspirație japoneză sunt marinate cu sake, sos de soia, ghimbir și usturoi Kamis. Apoi sunt puse pe bețe de frigărui...

    Vezi rețeta
  • fried_chicken_rice_balls_with_creamy_plum_vinegar_ginger_sauce_2000

    Bulete de orez cu pui și sos cremos

    Onigiri - bulete de orez pline de arome delicioase - sunt servite în aproape fiecare izakaya din Japonia. Umpleți-le cu pui și sos cremos pentru o gustare dulce-acrișoară.

    Vezi rețeta
  • shiitake_and_bacon_rice_balls_with_spicy_ginger_sauce_2000

    Bulete de orez și bacon cu ciuperci Shiitake și sos de ghimbir

    Pentru o masă modernă în stil japonez Izakaya, aceste bulete de orez cu bacon și ciuperci Shiitake sunt perfecte. Amestecul de condiment Furikake conferă acestui preparat o aroma intensă și o culoare...

    Vezi rețeta
  • Bulete de orez și pui cu susan și Kimchee

    Bulete de orez și pui cu susan și Kimchee

    Aceste bulete de orez crocante vor fi în centrul atenției la următoarea ta petrecere.

    Vezi rețeta
Tendințe

Băuturi pentru o stare de bine

Tendințe
  • Tonic picant cu mar si castravete

    Tonic picant cu mar si castravete

    Gustul acestui tonic este dat de mere, castraveți proaspeți, clementine acrișoare și un praf de chili.

    Vezi rețeta
  • fizz_n_fruit_energizer_2000

    Băutură energizantă Efervescența fructelor

    Acestă băutură te va energiza instant. Merele și castravetele crocant formează împreună un amestec echilibrat, ușor dulce.

    Vezi rețeta
  • apple_cucumber_chilled_green_tea_2000

    Ceai verde rece cu măr și castravete

    Treziți-vă cu gândul la aroma revigorantă și dulce a acestui ceai de dimineață. Pentru a vă ușura realizarea pregătiți și amestecați ingredientele cu o seară înainte: ceai verde, suc de...

    Vezi rețeta
  • smoky_avocado_and_mushroom_drinkable_soup_2000

    Supa de băut cu ciuperci și avocado

    Revigorează-te pe parcursul zilei cu această supă ușoară. Ciupercile, avocado, cimbrul și salvia dau acestui preparat un gust delicios.

    Vezi rețeta
  • Sangria cu ananas

    Sangria cu ananas

    Experimentează cu hidromel, cunoscut și sub numele de ”vin de miere”, în această reinterpretare a sangriei.

    Vezi rețeta
  • Mocktail de ananas și turmeric cu frunze de păpădie

    Mocktail de ananas și turmeric cu frunze de păpădie

    Energizează-te cu această băutură după o zi grea. Pentru un gust senzațional amestecă ananas cu ghimbir și turmeric Kamis, apoi adaugă frunze de păpădie și suc de grapefruit.

    Vezi rețeta
  • ginger_turmeric_and_beet_sipping_elixir_2000

    Elixir din ghimbir, turmeric și sfeclă

    Regăsiți-vă echilibrul la sfârșitul zilei cu o băutură acrișoară, picantă și gustoasă, cu gheață. Cu ingrediente vedetă precum sunt ghimbirul și turmericul de la Kamis, această combinație de suc de...

    Vezi rețeta
Tendințe

Înconjurul lumii cu Hot Pot

Tendințe
  • Supă hot pot Puebla cu cremă de avocado

    Supă hot pot Puebla cu cremă de avocado

    Condimentarea cu chili, boia afumată și chimen Kamis oferă acestui preparat de inspirație mexicană un gust savuros. Serviți această supă cu pui sau porc, porumb și cremă de avocado la orice eveniment festiv.

    Vezi rețeta
  • Cremă de avocado

    Cremă de avocado

    Crema de avocado acompaniază perfect supa hot pot puebla. O puteți servi și cu carne la grătar, tacos și nachos.

    Vezi rețeta
  • Supă hot pot caraibiană cu sos de papaya picant

    Supă hot pot caraibiană cu sos de papaya picant

    Această supă hot pot caraibiană te va face de la prima înghițitură să te gândești la plaje tropicale cu nisip auriu. Supa cu lapte de cocos este asezonată cu cele mai bune condimente de la Kamis -...

    Vezi rețeta
  • papaya_pica_sauce_2000

    Sos de Papaya picant

    Sosul de papaya picant va da preparatelor tale o explozie de aromă. Servește-l cu taco de pește și carne de porc la grătar. Sosul este preparat cu ienibahar și ghimbir de la Kamis.

    Vezi rețeta
Tendințe