Flavor Forecast 2018

Menu
  • Tendințe
    • Fuziune de arome la îndemâna ta
    • Întrezărește gustul Africii de Est
    • Gustări japoneze Izakaya
    • Băuturi pentru o stare de bine
    • Înconjurul lumii cu Hot Pot
  • Rețete
  • Download PDF
Gustări japoneze Izakaya
Share
  • Share on Facebook
  • Share on Messenger
  • Share on Pinterest
  • Share on Twitter

Gustări japoneze Izakaya

Sushi nu este singura gustare care vine din Japonia. Izakaya – localurile gastronomice japoneze – servesc feluri de mâncare obişnuite, asemănătoare cu tapas-ul spaniol. Cu glazuri îndrăzneţe, sosuri picante şi condimente din alge marine, aceste feluri de mâncare sunt o explozie de arome.

Glazură Miso Sake Yakitori
Glazură Miso Sake Yakitori

Glazură Miso Sake Yakitori

Secretul este glazura. Acest sos picant, dulce şi aromat adaugă savoare puiului la grătar şi frigăruilor cu fructe de mare. Folosește această glazură pentru a-ți impresiona instantaneu invitaţii la cină cu un aspect distins, ușor carbonizat , însă lucios, strălucitor

  • Rețete
  • Frigărui Yakitori cu creveți în sos miso și ardei Shishito

    Frigărui Yakitori cu creveți în sos miso și ardei Shishito

    Secretul acestui preparat este glazura dulce-acrișoară care adaugă savoare instant. Unge cu această glazură preparate din pui și fructe de mare pentru a-ți impresiona instant oaspeții.

    Vezi rețeta
  • turkey_meatball_and_scallion_yakitori_2000

    Frigărui Yakitori cu porc, ghimbir și sos miso

    Ghimbirul și usturoiul granulat Kamis ne ajută la realizarea acestei rețete în stil Izakaya. Acest fel de mâncare preferat de japonezi oferă un echilibru perfect între textura crocantă și aroma sa dulce.

    Vezi rețeta
Condimentul esenţial Furikake
Condimentul esenţial Furikake

Condimentul esenţial Furikake

În Japonia, Furikake este presărat pe orice mâncare, începând cu orezul și tăieţeii și sfârșind cu legumele şi fructele de mare. Acest amestec mai aspru de alge, susan, fructe de mare deshidratate, zahăr şi sare are un gust delicios ce creează dependență şi o savoare dulce, subtilă.

  • Rețete
  • Condimente Furikake

    Condimente Furikake

    Fă-ți singur acest amestec de condimente tradițional japonez!

    Vezi rețeta
  • Condimente Furikake cu creveți

    Condimente Furikake cu creveți

    Presară acest amestec peste salate, orez, tăieței, ouă și supe. Folosește-l și pentru condimentarea peștelui, legumelor, cartofilor și a gustărilor.

    Vezi rețeta
  • Condimente Furikake cu wasabi

    Condimente Furikake cu wasabi

    În Japonia, condimentele furikake sunt adăugate în orice, de la orez și tăiței până la legume și fructe de mare. Acest amestec de alge uscate, susan, fulgi bonito, zahăr, chili și wasabi va da...

    Vezi rețeta
  • Aripioare picante în stil Izakaya

    Aripioare picante în stil Izakaya

    Aripioarele picante sunt esențiale în orice meniu de petrecere. Aceste aripioare de inspirație japoneză sunt marinate cu sake, sos de soia, ghimbir și usturoi Kamis. Apoi sunt puse pe bețe de frigărui...

    Vezi rețeta
Bulete de orez umplute - Onigiri
Bulete de orez umplute - Onigiri

Bulete de orez umplute - Onigiri

Onigiri - bulete de orez pline de bunătăți savuroase – sunt servite în aproape orice izakaya din Japonia. Umple-le cu ghimbir şi pui opărit cu oţet de prune pentru o gustare dulce şi piperată.

  • Rețetă de bază
  • Rețete

Bulete prăjite de orez şi pui, cu sos cremos de ghimbir şi oţet de prune

  • Pasul 1

    Pasul 1

     Înfășoară puiul condimentat în varză chinezească Bok Choy.

  • Pasul 2

    Pasul 2

    Modelează orezul în jurul puiului înfăşurat

  • Pasul 3

    Pasul 3

    Tăvălește-le în pesmet japonez Panko şi prăjește-le.

Vezi rețeta completă
  • fried_chicken_rice_balls_with_creamy_plum_vinegar_ginger_sauce_2000

    Bulete de orez cu pui și sos cremos

    Onigiri - bulete de orez pline de arome delicioase - sunt servite în aproape fiecare izakaya din Japonia. Umpleți-le cu pui și sos cremos pentru o gustare dulce-acrișoară.

    Vezi rețeta
  • shiitake_and_bacon_rice_balls_with_spicy_ginger_sauce_2000

    Bulete de orez și bacon cu ciuperci Shiitake și sos de ghimbir

    Pentru o masă modernă în stil japonez Izakaya, aceste bulete de orez cu bacon și ciuperci Shiitake sunt perfecte. Amestecul de condiment Furikake conferă acestui preparat o aroma intensă și o culoare...

    Vezi rețeta
  • Bulete de orez și pui cu susan și Kimchee

    Bulete de orez și pui cu susan și Kimchee

    Aceste bulete de orez crocante vor fi în centrul atenției la următoarea ta petrecere.

    Vezi rețeta

Explorează mai multe trenduri

Fuziune de arome la îndemâna ta

Fuziune de arome la îndemâna ta

Întrezărește gustul Africii de Est

Întrezărește gustul Africii de Est

Băuturi pentru o stare de bine

Băuturi pentru o stare de bine

Înconjurul lumii cu Hot Pot

Înconjurul lumii cu Hot Pot

  • Flavor Forecast 2018
    • Fuziune de arome la îndemâna ta
    • Întrezărește gustul Africii de Est
    • Gustări japoneze Izakaya
    • Băuturi pentru o stare de bine
    • Înconjurul lumii cu Hot Pot
    Raport 2018 (descarcă)
  • Rapoarte anuale
    • Raport 2017
    • Raport 2016
Back to top
  • Facebook