Default
FF2019

QUESO VEGAN DE CONOPIDĂ

Queso de conopidă, serios? Recreați aspectul reconfortant și râvnit al sosului clasic mexican de brânză folosind lapte de cocos, conopidă și caju, care înlocuiesc produsele lactate. Ardeiul poblano oferă aroma de fum. Savurați-l cu specialitățile favorite mexicane, de exemplu chipsuri de tortillas, nachos vegan sau turnat peste enchiladas în stil vegan.

Cantitate suficientă pentru 20 porții (a câte 2 linguri).

 

Informații nutriționale per porție: 61 Calorii, Grăsimi totale 5g, Grăsimi saturate 3g, Colesterol 0mg, Sare 140mg, Carbohidrați 3g, Fibre 1g, Total glucide 1g, Proteine 1g (Zahăr adăugat 0g)

  • 10m

    durata de pregătire

  • 30m

    Durata de gătire

  • 61

    Calorii

  • 17

    ingrediente

ingrediente

pregătire

  • Încălziți ulei într-o tigaie mare. Adăugați ceapa și jalapeno. Gătiți pentru 3-5 minute, amestecând ocazional.

  • Adăugați condimentele, sarea și drojdia. Amestecați 1 minut. Adăugați laptele de cocos și pasta miso și amestecați bine. Reduceți temperatura; adăugați buchețelele de conopidă și caju. Gătiți aproximativ 20 de minute până când conopida este moale. Adăugați oțetul, sosul iute și salsa.

  • Într-un blender cu partea centrală a capacului îndepărtată pentru a permite evacuarea aburului, adăugați amestecul de conopidă treptat și mixați la viteză ridicată până când devine omogen. Dacă amestecul este prea gros, adaugați puțină apă.

  • Puneți amestecul înapoi în tigaie, adăugați sos iute, salsa sau jalapeno dacă doriți să fie mai picant. Gătiți la foc mic, amestecând ocazional. Serviți cald cu tortilla chips sau folosiți ca topping pentru taco vegani și burrito bowls.