Modulele cookie ne ajută la furnizarea serviciilor pe care le oferim și la îmbunătățirea acestui site web, prin identificarea modului în care îl utilizați. Utilizarea serviciilor noastre sau continuarea navigării pe acest site web reprezintă o acceptare implicită din partea dvs. a faptului că vom utiliza module cookie. OK Află mai multe.

[]

Despre Kamis

Contact

Calitatea produselor şi încrederea consumatorilor sunt pentru noi cele mai importante aspecte. De la începutul existenţei noastre investim cu succes în mărci şi tehnologii noi, propunându-ne drept scop principal, să oferim consumatorilor condimente de cea mai bună calitate, selecţionate cu grijă, cu arome puternice si naturale si cu un gust minunat.

Carieră

KAMIS CONDIMENTE SRL este filiala grupului McCormick, lider mondial in categoria de condimente. In portofoliul companiei se afla peste 195 de produse din categoriile: condimente, plante aromatice si amestecuri de plante, legume uscate, amestecuri de condimente, mustaruri si amestecuri pentru paneuri.

Istoria noastră

Kamis este unul dintre cele mai cunoscute branduri de condimente și muștar şi este asociat cu cea mai înaltă calitate și un gust unic .

[]