Paste italiene cu ierburi
paste si orez

Paste italiene cu ierburi

Un sos simplu de roşii pentru paste, aromat cu un amestec de condimente cu ierburi şi usturoi.
  • 10m

    durata de pregătire

  • 15m

    Durata de gătire

  • 6

    ingrediente

ingrediente

  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 ceapă roşie tocată mărunt
  • 675 grame de roşii proaspete, tăiate
  • 1 lingură de piure de roşii
  • 2 linguri Usturoi granulat Substituiri disponibile
    • Usturoi granulat Family Pack
  • 325 grame de spaghete

pregătire

  • Înfierbântaţi uleiul într-o cratiţă, adăugaţi ceapa şi prăjiţi uşor timp de 3-4 minute până când s-a înmuiat ceapa.

  • Adăugaţi restul ingredientelor (cu excepţia spaghetelor), amestecaţi şi lăsaţi la fiert timp de 10 minute.

  • Între timp, fierbeţi spaghetele în apă fiartă conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

  • Scurgeţi spaghetele şi amestecaţi-le în sos. Sunt delicioase servite cu pâine cu usturoi şi salată verde proaspătă.